AboutFI

Meillä opit soittamaan!
Siitä pitävät huolen, Arttu ja Juuso!

Opettajat

 

Arttu Kemppainen
Hei! Olen Arttu Kemppainen ja olen ammattimuusikko ja rumpujensoitonopettaja. Olen soittanut useita konsertteja ja keikkoja freelancerina mm. pop, rock, jazz ja big band -musiikin parissa. Olen opiskellut muusikoksi Oulun Konservatoriossa opettajinani Tauno Räsänen ja Olli Estola ja tällä hetkellä opiskelen myös Metropolia ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogiikkaa opettajinani mm. Tomi Salesvuo sekä Tommi Rautiainen. Rumpujensoiton esikuviani ovat esimerkiksi Fred White, James Gadson, Elvin Jones, Billy Higgins ja Brian Blade. Opetuksessa keskityn ergonomiseen käsi- ja jalkatekniikkaan, hyvään svengiin ja soundiin. Tärkein on kuitenkin, että tunneilla on mukavaa ja hyvä tekemisen meininki!

 

Juuso Raatikainen
Moi! Olen helsinkiläistynyt kolmekymppinen all-around rumpali ja pedagogi Keski-Suomesta. Rumpujen soiton aloitin 6-vuotiaana, eikä loppua näy. 2012 valmistuin musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja 2018 keväällä sain valmiiksi ylemmät ammattikorkeakouluopinnot Metropoliassa. Toimin aktiivisesti freelance-muusikkona sekä osana Swallow the Sun-yhtyettä, jonka riveissä olen kiertänyt viidessä maanosassa. Opetustyötä olen tehnyt ammatikseni n. 8 vuotta ja opettajana olen hyvin oppilaslähtöinen. Uskon pitkäjänteisiin pedagogisiin suunnitelmiin ja monipuolisuuteen muusikkona. Kapulat käteen ja korvat auki!

Opetusmetodit

Koululla on moderni lähestymistapa opetukseen. Tunnit etenevät opetussuunnitelman mukaan, joka perustuu kolmeen eri tasoon: aloittelija, keskitaso ja edistyneet. Aloittelijoiden kanssa opiskellaan perusrytmejä, eri käsi- ja jalkatekniikoita, nuottien lukemista, opetellaan rudimentit, dynaamiikkaa, ja miten saadaan hyvä soundi ja yleisgroovi. Keskitason ja edistyneet opiskelijat syventyvät lisäksi kappaleen tulkintaan, komppeihin ja grooveen, sekä tutustuvat eri musiikkityyleihin.

Rumpujen soittaminen on hauskaa. Soittaminen edistää ja kehittää mm. itseluottamusta, älykkyyttä, keskittymiskykyä ja joukkuehenkeä. Soittaminen ja bändiin kuuluminen ovat parhaita asioita maailmassa! Aloita jo tänään!

Opetusajat

Maanantaista torstaihin klo 13.00-22.00

Hinnat

Tunnit alkaen 119,00€/kk, 6 kuukauden sopimuksella
Yksittäistunnit ”4-packeinä”, alkaen 150,00€
Myös Lahjakortteja saatavilla, ota yhteyttä!

Kontakti

Christian Schäfer
+358 50 438 6778
christian(at)upanddownbeats.fi

Postiosoite

Up & Down Beats
c/o Christian Schäfer
Mäkelänkatu 54A
00510 Helsinki
Y-tunnus: 2267989-4

Facebook YouTube

Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Vastaa